Technici Avionica

Logistiek Centrum Woensdrecht is op zoek naar technici Avionica.

Als Avionica technicus ben je verantwoordelijk voor het onderhoud aan elektronica, elektrisch en/of fijnmechanische componenten van de zowel vliegende wapensystemen als grondgebonden wapensystemen van Defensie. Denk hierbij aan het testen, repareren (tot op het kleine weerstandniveau) en modificeren van deze betreffende componenten.

Momenteel zijn er een tweetal vacatures op het gebied van Avionica bij het Logistiek Centrum Woensdrecht. Het gaat hier om functies op verschillende niveau’s:
- Technicus Avionica schaal 5 (min €1706,90- max €2499,95)
- 1e technicus Avionica schaal 6 (min €1829,90- max €2619,08)

Werkzaamheden
Als technicus Avionica houd je je bezig met het testen, repareren (tot op het kleine weerstandniveau) en modificeren van elektronica, elektrisch en/of fijnmechanische componenten. Daarnaast draag je bij aan de optimale beschikbaarheid van testsystemen, door zowel preventief als correctief onderhoud hierop uit te voeren. Deze testsystemen zijn nodig om o.a. foutanalyses uit te kunnen voeren op de te repareren componenten.

Als 1e technicus Avionica ben je naast het bovenstaande belast met het signaleren van problemen in het uit te voeren onderhoud en materiaalvoorziening. Daarnaast ben je het koppelvlak tussen de hoofdtechnicus en de werkvloer.

Functie-eisen
· MBO-4 opleiding elektronica of fijnmechanica;
· Kennis van het bedrijfsbesturingssysteem SAP M&F;
· Kennis van analoge en digitale elektronica tot op componentniveau;
. Je moet kunnen acteren als een teamplayer binnen een groep en beschikt over een flexibel/creatief houding. Daarnaast moet je in staat zijn om onder druk je werkzaamheden te kunnen verrichten en is het wenselijk dat je goede communicatieve en contactuele vaardigheden hebt.
. Voor de functie van 1e technicus is meer werkervaring vereist.

Wat wij bieden
- Tijdelijk contract.
- De functie is voor 38 uur in de week.
- Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring.
De functie wordt uitgevoerd bij Logistiek Centrum Woensdrecht te Hoogerheide.

Voor meer arbeidsvoorwaarden klikt je op “Werken bij” of ga je naar http://www.logistiekcentrumwoensdrecht.nl/werken-bij/

Geïnteresseerd?
Reageer dan via “Direct Solliciteren” onder deze vacature of stuur je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van ´Technicus Avionica´ naar Vliegbasiswoensdrecht.Vacatures@mindef.nl.

Direct Solliciteren


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik solliciteer op vacature (verplicht)

Motivatie

CV

captcha

code