Stagiair MBO-4/HBO IT & Design

hond
Heb jij de creativiteit en interesse om een APP te ontwikkelen voor het Defensie Expertise Centrum Diensthonden.

Het bedrijf
Binnen de Koninklijke Militaire School Luchtmacht in Woensdrecht bevindt zich het 130 Militaire Opleidingen Squadron dat verzorgt een breed scala aan militaire opleidingen voor luchtmachtmilitairen en mensen die dit willen worden. Een van de afdelingen: Het Defensie Expertise Centrum Diensthonden (DEC-D) verzorgt alle opleidingen binnen de luchtmacht op het gebied van diensthonden. Dit expertisecentrum bestaat uit 3 takken: opleiden, begeleiden en ontwikkelen.

Op de afdeling opleiden zijn instructeurs hondengeleiding enerzijds bezig met het geven van opleidingen en cursussen en anderzijds met het verzorgen en onderhouden van de getraindheid van de honden. De afdeling beschikt over bewakings- en explosievenspeurhonden.

Het expertisecentrum neemt ook de jaarlijkse certificeringen af bij de EDD en ROSD speurhondenteams.

Wij zoeken
Een MBO Afstudeer- of HBO praktijk- stagiair IT & Design
Je bent nauwkeurig, integer en verantwoordelijk.

Wij zoeken iemand die een App voor Smartphones/Tablet/Ipad kan maken waar gegevens, registratie, handleidingen en procedures in verwerkt kunnen worden. Veel van deze gegevens worden nu verwerkt in Excel bestanden op vaste computers.
Deze App moet veilig gebruikt kunnen worden op diverse Mobile Devices.
Deze App gaat gebruikt worden door hondenteams binnen defensie, zodat er op een plaats waar dan ook, direct de gegevens van de teams ingezien kunnen worden.

Wat bieden wij

Een dynamische omgeving met uitdaging in het werkgebied. Goede begeleiding en een stagevergoeding

Geïnteresseerd?
Stuur dan je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van ”IT & Design stage” met stageperiode naar stagevliegbasiswoensdrecht@mindef.nl of solliciteer direct via het sollicitatieformulier onder aan deze pagina.
Voor inhoudelijke vragen over de stage-opdacht kun je contact opnemen met Hondengeleider Adjudant W. Stevens (+31 612390820).
Wil je meer weten over stage algemeen, dan kun je contact opnemen met de stagecoordinatoren Mw. C. de Palm of Mw. Roosendaal-Hertog, (+31 622808301).

En verder
Voordat je wordt aangesteld vindt er een veiligheidsonderzoek plaats door de Militaire Inlichtingen dienst voor het afgeven van een “Verklaring van Geen Bezwaar”(VGB).

Direct Solliciteren


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik solliciteer op vacature (verplicht)

Motivatie

CV

captcha

code