Engineer Elektromagnetische Effecten

Ben jij een engineer die bijdraagt aan de slagkracht van Defensie door het
waarborgen van kwaliteit, inzetbaarheid en veiligheid van Defensie materieel op het gebied van Elektromagnetische Effecten(EME).

Je bedrijf
Defensie beschermt wat ons Nederlanders dierbaar is.

De afdeling Elektromagnetische Effecten (EME) is een onderdeel van het 982 Squadron, Technologie & Missieondersteuning. Een eenheid van Logistiek Centrum Woensdrecht die gevestigd is op de Main Support Base van de Koninklijke Luchtmacht te Woensdrecht met tijdelijke standplaats te Dongen.

De afdeling EME is primair belast met technische advisering op het gebied van beleid, digitale weerbaarheid en materieel (o.a. voertuigen, vliegtuigen en tanks). De afdeling voert gerelateerde onderzoeken, laboratoriummetingen en impactanalyses uit en beschikt over state-of-the-art test faciliteiten en middelen voor het uitvoeren van elektromagnetische compatibiliteit (EMC), informatiebeveiliging (TEMPEST/EMSEC), antennestralingsdiagram (AMR) en personele stralingsveiligheid (RADHAZ/EMF) metingen. Met het meetvoertuig en de mobile meetsystemen worden allerlei metingen op locatie uitgevoerd, in binnen- en buitenland. Een unieke afdeling die zich onderscheidt van de civiele markt.

Je werk
Als specialist EME weet je de kwaliteit, inzetbaarheid en veiligheid van Defensie materieel te waarborgen op het gebied van Elektromagnetische Effecten. Je bent belast met het technisch adviseren, het opstellen van testplannen en meetprocedures betreffende standaard EME metingen. Het analyseren en rapporteren van de meetresultaten en het modificeren van apparatuur die niet meer aan de gestelde eisen voldoet behoort ook tot je taak. Naast je algemene EME kennis kan je je specialiseren in een of meerdere EME competenties (EMC, AMR, TEMPEST, RADHAZ).

Wij verwachten eigen verantwoordelijkheid wat jou de ruimte geeft om de functie op een manier in te vullen, die bij jou past. Hiernaast wordt je in de gelegenheid gesteld om door opleiding, symposia en cursussen je kennis te actualiseren.

Kortom, jij
• een gedreven en gepassioneerde elektronica engineer met een (afgeronde) HBO opleiding elektrotechniek met affiniteit voor EME
• kan zelfstandig en nauwgezet werken onder druk
• bent van nature geen ‘volger’ maar beschikt over een eigen mening, een proactieve houding en bent initiatiefrijk en tactisch.

En verder
• je werk graag in teamverband op opdracht en projectmatige basis, bent van nature een motivator, inspirator die klantgericht werk en zijn verantwoordelijkheid neemt en als ambassadeur de afdeling kan vertegenwoordigen
• je hebt goed ontwikkelde communicatieve mondelinge- en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands, Engels en Duits.

Wij bieden
• een salaris wat ligt tussen € 2.475,- en € 3.323,- bruto per maand, exclusief vakantie-uitkering en eindejaarsuitkering
• een 40-urige werkweek, waardoor je 12 ADV dagen kan opbouwen.
• goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, ouderschapsverlof, flexdagen, loopbaanontwikkeling en nog meer.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van ” Engineer EME” naar vliegbasiswoensdrecht.vacatures@mindef.nl of solliciteer direct via het sollicitatieformulier onder aan deze pagina.

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met:
• Hoofd Elektromagnetische Effecten (EME), de heer ir. A.J.M. van Bladel M.Sc. via telefoonnummer 0162-382609 of 06-29230924 of per e-mail via AJM.v.bladel@mindef.nl.

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met de personeelsadviseur, Kapitein H.J. Pool via telefoonnummer 0164-695123 (dinsdag, woensdag en vrijdag) of 0162-382084 (donderdag) of per e-mail via HJ.Pool.01@mindef.nl.

Voordat je wordt aangesteld vindt er een veiligheidsonderzoek plaats door de Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst voor het afgeven van een “Verklaring van Geen Bezwaar”(VGB).

Deze vacature is opengesteld tot 20 maart 2018.

Direct Solliciteren


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik solliciteer op vacature (verplicht)

Motivatie

CV

captcha

code