1ste Development Engineer

Ben jij een innovatieve engineer die bijdraagt aan de slagkracht van Defensie door het ontwikkelen en leveren van unieke innovatieve technologische producten “van development tot deployment”.

Je bedrijf
Defensie beschermt wat ons Nederlanders dierbaar is.

Special Products is een onderdeel van het 982 Squadron, Technologie & Missieondersteuning. Een eenheid van Logistiek Centrum Woensdrecht die gevestigd is op de Main Support Base van de Koninklijke Luchtmacht te Woensdrecht met tijdelijke standplaats Dongen.

Onze kernactiviteit is het maatwerk ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van innovatieve elektronische- en werktuigbouwkundige producten, constructies en special tools, waarin de civiele markt niet voorziet. Deze producten worden ingezet bij militaire operaties.

Je werk
Je draagt bij aan de slagkracht van Defensie. Dit doe je door het ontwikkelen (middels hard- en software) en leveren van unieke functionele innovatieve technologische producten. Space Technologie is daar een onderdeel van. Je bent de rechterhand van en adviseert de Teamleider over nieuwe en innovatieve technologieën en exploreert de markt op nieuwe ontwikkeltechnieken en -methodieken. Samenwerking met kennispartijen (civiele non-profit organisaties, kennisinstituten, Defensie beleidsvertegenwoordigers) en de (commerciële) industrie is een onderdeel van je werk.

Wij verwachten veel eigen verantwoordelijkheid en geven jou daarmee ook ruimte om de functie op een manier in te vullen, die bij jou past. Hiernaast wordt je in de gelegenheid gesteld om door opleiding, symposia en cursussen je kennis te actualiseren.

Kortom, jij
• een gedreven en gepassioneerde elektronica ontwikkelaar met minimaal een (afgeronde) HBO opleiding elektrotechniek met affiniteit voor het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van innovatieve ‘out of the box’ producten en systemen
• een talent die visie en beleid kan transformeren naar aanraakbare producten en systemen
• je bent van nature geen ‘volger’ maar beschikt over een eigen mening en over een proactieve houding om buiten de gebaande paden te treden
• beheerst C++ als programmeertaal, Phyton Programming Language is een pre
• kennis en ervaring van Space Technologie is een pre.

En verder
• je bent van nature een motivator, inspirator die naast integer en verantwoordelijk, ook als ambassadeur de afdeling kan vertegenwoordigen voor stakeholders
• je hebt goed ontwikkelde communicatieve mondelinge- en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Wij bieden
• een salaris wat ligt tussen € 2.600,- en € 4.123,- bruto per maand, exclusief vakantie-uitkering en eindejaarsuitkering
• een 40-urige werkweek, waardoor je 12 ADV dagen kan opbouwen
• goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, ouderschapsverlof, flexdagen en nog meer.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van ”1ste Development Engineer” naar vliegbasiswoensdrecht.vacatures@mindef.nl of solliciteer direct via het sollicitatieformulier onder aan deze pagina.

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met:
• Hoofd Special Products, de heer A.J.M. Cornelissen via telefoonnummer 0162-382565 of per e-mail via ajm.cornelissen@mindef.nl
• Teamleider Development Engineering, de heer J.W. Kooijman via telefoonnummer 06-10652569 of per e-mail via jw.kooijman@mindef.nl.

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met de personeelsadviseur, Kapitein H.J. Pool via telefoonnummer 0164-695123 (dinsdag, woensdag en vrijdag) of 0162-382084 (donderdag) of per e-mail via hj.pool.01@mindef.nl.

Voordat je wordt aangesteld vindt er een veiligheidsonderzoek plaats door de Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst voor het afgeven van een “Verklaring van Geen Bezwaar”(VGB).

Deze vacature is opengesteld tot 19 maart 2018.

Direct Solliciteren


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik solliciteer op vacature (verplicht)

Motivatie

CV

captcha

code